Прикажи скратен запис

dc.contributor.advisor
dc.coverage.temporal 1930
dc.date.accessioned 2015-10-13T11:51:30Z
dc.date.available 2015-10-13T11:51:30Z
dc.date.issued 1930-1931
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/366
dc.description Сериска публикација, континуиран извор што престанал да излегува, текстуална граѓа, печатена. Текст наизменично: ќирил.и латин. Месечно mk
dc.language.iso sr mk
dc.relation.haspart http://www.dlib.mk/bitstream/handle/68275/366/RS-II-120-1930.pdf mk
dc.relation.haspart http://dlib.mk/bitstream/handle/68275/366/RS-II-120-1931.pdf mk
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.subject Студенти, здруженија mk
dc.subject Smena, studenti, zdruzenija mk
dc.subject Students en
dc.title Смена mk
dc.type Journal mk
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје
dc.identifier.cobiss-net 23568396


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

CC BY-NC-ND 3.0 Освен доколку е поинаку наведено, лиценцата за овој запис е CC BY-NC-ND 3.0

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ