Прикажи скратен запис

dc.contributor.author Хаџи Бошков, Петар
dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2015-07-10T10:05:27Z
dc.date.available 2015-07-10T10:05:27Z
dc.date.issued 1971
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/107
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/handle/68275/107/Grafika%20I.jpg?sequence=1&isAllowed=y
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/id/817/Grafika%20I.jpg.jpg
dc.description Графика во три бои, бристол картон 250 гр. Долу десно: Х.Бошков Петар (кир.). Од библиофилското издание на мапата "Реч љубовна", 1971. mk_MK
dc.format.extent [1] лист : ситопечат Е.А. 1/7 ; 66x47 см. mk_MK
dc.language Македонски mk_MK
dc.subject Геометриска апстракција mk_MK
dc.title Графика I mk_MK
dc.type Графика mk_MK
dc.note Дар од авторот. mk_MK
dc.subject.udc 76.038.1(497.7)Хаџи Бошков, П. mk_MK
dc.identifier.cobiss-mk 10344458


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ