Прикажи скратен запис

dc.contributor.author Шемов, Симон
dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2015-07-10T11:35:19Z
dc.date.available 2015-07-10T11:35:19Z
dc.date.issued 1983
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/132
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/handle/68275/132/Dete%20koe%20se%20krie%20vo%20treva%20I.jpg?sequence=1&isAllowed=y
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/id/885/Dete%20koe%20se%20krie%20vo%20treva%20I.jpg.jpg
dc.description Графика во три бои, бристол картон 250 гр. Долу десно: Шемов Симон (лат.). Од графичката мапа "Детски игри" на Симон Шемов, 1984. mk_MK
dc.format.extent [1] лист : [ситопечат] 5/6 ; 35x22 см. mk_MK
dc.language Македонски mk_MK
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.subject Постмодерна уметност mk_MK
dc.title Дете што се крие во трева I mk_MK
dc.type Графика mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје
dc.note Купена. mk_MK
dc.subject.udc 76.038.6(497.7)Шемов, С. mk_MK
dc.identifier.cobiss-net 10969610


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

CC BY-NC-ND 3.0 Освен доколку е поинаку наведено, лиценцата за овој запис е CC BY-NC-ND 3.0

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ