Прикажи скратен запис

dc.contributor.author Малиданов, Димитар
dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2015-07-10T11:57:32Z
dc.date.available 2015-07-10T11:57:32Z
dc.date.issued 1972
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/145
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/handle/68275/145/Vo%20spomen%20na%20polilejot.jpg?sequence=1&isAllowed=y
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/id/901/Vo%20spomen%20na%20polilejot.jpg.jpg
dc.description Графика во пет бои, графичка хартија 200 гр. Долу десно: Д.Миладинов (лат.). mk_MK
dc.format.extent [1] лист : дрворез Е.А. ; 84x59 см. mk_MK
dc.language Македонски mk_MK
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.subject Модерна уметност mk_MK
dc.title Во спомен на полилејот mk_MK
dc.type Графика mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје
dc.note Дар од авторот. mk_MK
dc.subject.udc 76.037(497.7)Малиданов, Д. mk_MK
dc.identifier.cobiss-net 9621514


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

CC BY-NC-ND 3.0 Освен доколку е поинаку наведено, лиценцата за овој запис е CC BY-NC-ND 3.0

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ