Прикажи скратен запис

dc.contributor.author Мазев, Петар
dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2015-07-10T12:10:04Z
dc.date.available 2015-07-10T12:10:04Z
dc.date.issued 1988
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/151
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/handle/68275/151/Bez%20naslov%20VI.jpg?sequence=1&isAllowed=y
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/id/879/Bez%20naslov%20VI.jpg.jpg
dc.description Графика во две бои, бристол картон 250 гр. Долу десно: Скратен потпис (лат.). Од графичката мапа на ФЛУ-Скопје, 1988. mk_MK
dc.format.extent [1] лист : ситопечат 15/50 ; 50x35 см. mk_MK
dc.language Македонски mk_MK
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.subject Апстрактен експресионизам mk_MK
dc.title [Без наслов] mk_MK
dc.type Графика mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје mk
dc.note Купена. mk_MK
dc.subject.udc 76.038.2(497.7)Мазев, П. mk_MK
dc.identifier.cobiss-net 9602058


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

CC BY-NC-ND 3.0 Освен доколку е поинаку наведено, лиценцата за овој запис е CC BY-NC-ND 3.0

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ