Прикажи скратен запис

dc.contributor.author Перчинков, Душан
dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2015-07-10T12:23:20Z
dc.date.available 2015-07-10T12:23:20Z
dc.date.issued 1969
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/159
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/handle/68275/159/Blesok%20na%20ezeroto.jpg?sequence=1&isAllowed=y
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/id/902/Blesok%20na%20ezeroto.jpg.jpg
dc.description Графика во девет бои, цртачка хартија. Долу десно: Д.Перчинков (лат.). mk_MK
dc.format.extent [1] лист : оргинална рачна техника 2/4 ; 84x60 см. mk_MK
dc.language Македонски mk_MK
dc.relation.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0
dc.subject Геометриска апстракција mk_MK
dc.title Блесок на езерото mk_MK
dc.type Графика mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје
dc.note Дар од авторот. mk_MK
dc.subject.udc 76.038.1(497.7)Перчинков, Д. mk_MK
dc.identifier.cobiss-mk 9693706


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ