Прикажи скратен запис

dc.contributor.author Перчинков, Душан
dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2015-07-10T12:24:40Z
dc.date.available 2015-07-10T12:24:40Z
dc.date.issued 1969
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/160
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/bitstream/handle/68275/160/Kraj%20na%20predgradieto.jpg?sequence=1&isAllowed=y
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/bitstream/id/907/Kraj%20na%20predgradieto.jpg.jpg
dc.description Графика во четири бои, цртачка хартија. Долу десно: Д.Перчинков (лат.). mk_MK
dc.format.extent [1] лист : оргинална рачна техника 4/8 ; 84x59 см. mk_MK
dc.language Македонски mk_MK
dc.subject Геометриска апстракција mk_MK
dc.title Крај на предградието mk_MK
dc.type Графика mk_MK
dc.note Купена. mk_MK
dc.subject.udc 76.038.1(497.7)Перчинков, Д. mk_MK
dc.identifier.cobiss-mk 9689610


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ