Прикажи скратен запис

dc.contributor.author Маневски, Стефан
dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2015-07-10T12:47:34Z
dc.date.available 2015-07-10T12:47:34Z
dc.date.issued 1988
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/171
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/handle/68275/171/Bez%20naslov%20v.jpg?sequence=1&isAllowed=y
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/id/909/Bez%20naslov%20v.jpg.jpg
dc.description Графика во две бои, бристол картон 250 гр. Долу десно: Ст.Маневски (кир.). Од графичката мапа на ФЛУ-Скопје, 1988. mk_MK
dc.format.extent Ситопечат, 15/50 ; 49x35 см. [1] лист mk_MK
dc.language Македонски mk_MK
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.subject Апстрактна уметност mk_MK
dc.title [Без наслов] mk_MK
dc.type Графика mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје
dc.note Купена. mk_MK
dc.subject.udc 76.038(497.7)Маневски, С. mk_MK
dc.identifier.cobiss-net 9639946


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

CC BY-NC-ND 3.0 Освен доколку е поинаку наведено, лиценцата за овој запис е CC BY-NC-ND 3.0

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ