Прикажи скратен запис

dc.contributor.author Атанасовски, Тане - Гарски
dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2015-07-10T13:46:44Z
dc.date.available 2015-07-10T13:46:44Z
dc.date.issued 1979
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/183
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/handle/68275/183/Sekavanje%20na%20minatoto.jpg?sequence=1&isAllowed=y
dc.description Цртеж, гваж, во повеќе бои, бристолска хартија 250 гр., доле десно: Тане Гарски 79 (кир.), дар mk_MK
dc.format.extent [1] лист ; 59 x 49 см. mk_MK
dc.language Македонски mk_MK
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.title Сеќавање на минатото mk_MK
dc.type Цртеж mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје
dc.subject.udc 74.038(497.17)Атанасовски, Т. mk_MK
dc.identifier.cobiss-mk 25250570


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

CC BY-NC-ND 3.0 Освен доколку е поинаку наведено, лиценцата за овој запис е CC BY-NC-ND 3.0

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ