Прикажи скратен запис

dc.contributor.author Чемерски, Глигор
dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2015-07-10T13:56:20Z
dc.date.available 2015-07-10T13:56:20Z
dc.date.issued 1965
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/191
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/id/552/Atak.jpg
dc.description Цртеж, гваш, во боја, бристолска хартија 250 гр., лево во средината: Тцхемерски Парис 65 (лат.), купен mk_MK
dc.format.extent [1] лист ; 52 х 40 см. mk_MK
dc.language Македонски mk_MK
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.title Атак mk_MK
dc.type Цртеж mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје
dc.subject.udc 74.038(497.17) Чемерски, Г. mk_MK
dc.identifier.cobiss-net 25886986


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

CC BY-NC-ND 3.0 Освен доколку е поинаку наведено, лиценцата за овој запис е CC BY-NC-ND 3.0

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ