Прикажи скратен запис

dc.contributor.author Луловски, Танас
dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2015-07-10T14:11:45Z
dc.date.available 2015-07-10T14:11:45Z
dc.date.issued 1973
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/201
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/id/572/Osvituvanje.jpg
dc.description Цртеж, молив, црно-бела техника, хартија 120 гр., доле десно: Тане 73 (лат.), купен mk_MK
dc.format.extent [1] лист ; 69 x 42 см. mk_MK
dc.language Македонски mk_MK
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.title Освитување mk_MK
dc.type Цртеж mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје
dc.subject.udc 74.038.1(497.17)Луловски, Т. mk_MK


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

CC BY-NC-ND 3.0 Освен доколку е поинаку наведено, лиценцата за овој запис е CC BY-NC-ND 3.0

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ