Прикажи скратен запис

dc.contributor.author Величковски, Владимир
dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2015-07-10T14:55:55Z
dc.date.available 2015-07-10T14:55:55Z
dc.date.issued 1976
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/214
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/handle/68275/214/Crtez%207.jpg?sequence=1&isAllowed=y
dc.description Цртеж, комбинирана техника, во повеќе бои, бристолска хартија 300 гр., доле десно: Владо/76 (лат.), дар mk_MK
dc.format.extent [1] лист ; 60 х 100 см. mk_MK
dc.language Македонски mk_MK
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.title Цртеж VII mk_MK
dc.type Цртеж mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје
dc.subject.udc 74.036(497.17)Величковски, В. mk_MK
dc.identifier.cobiss-net 25419018


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

CC BY-NC-ND 3.0 Освен доколку е поинаку наведено, лиценцата за овој запис е CC BY-NC-ND 3.0

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ