Прикажи скратен запис

dc.contributor.author Темкова, Ана
dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2015-07-10T16:04:30Z
dc.date.available 2015-07-10T16:04:30Z
dc.date.issued 1988
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/239
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/handle/68275/239/Samoilovi%20glasnici.jpg?sequence=1&isAllowed=y
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/id/919/Samoilovi%20glasnici.jpg.jpg
dc.description Графика во една боја, бристол картон 250 гр. Долу десно: Ана Темкова (кир.). Од графичката мапа на ФЛУ-Скопје, 1988. mk_MK
dc.format.extent 1 лист : ситопечат 15/50 ; 35x50 см. mk_MK
dc.language Македонски mk_MK
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0
dc.subject Реализам mk_MK
dc.title Самоилови гласници mk_MK
dc.type Графика mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје
dc.note Купена. mk_MK
dc.subject.udc 76.036.1(497.7)Темкова, А. mk_MK
dc.identifier.cobiss-mk 10188810


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ