Прикажи скратен запис

dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2015-07-15T11:03:47Z
dc.date.available 2015-07-15T11:03:47Z
dc.date.issued [1929?]
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/307
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/bitstream/handle/68275/307/2.jpg
dc.description Панорама на Крушево фотографирано од северната страна со месноста и кафеаната "Ћошку" која ја водел Питу Гули во времето 1898-1900 год. mk_MK
dc.format.extent 1 разгледница : црно-бела ; 9x14 см. mk_MK
dc.language Српски mk_MK
dc.publisher Књижара Д. Наумовић (Минза) mk
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0 mk_MK
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/ mk_MK
dc.title Крушево I mk_MK
dc.type Разгледница mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје mk_MK
dc.publisher.place Крушево mk
dc.identifier.cobiss-mk 68286986


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

CC BY-NC-ND 3.0 Освен доколку е поинаку наведено, лиценцата за овој запис е CC BY-NC-ND 3.0

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ