Прикажи скратен запис

dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2015-07-15T11:03:47Z
dc.date.available 2015-07-15T11:03:47Z
dc.date.issued [1927?]
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/308
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/handle/68275/308/20.jpg
dc.description Панорама на Народниот театар и скопската тврдина
dc.format.extent 1 разгледница : во боја ; 9x14 см mk_MK
dc.language Српски mk_MK
dc.publisher Трајко Б. Столић
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0 mk_MK
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/ mk_MK
dc.title Скопље : Народно позориште mk_MK
dc.type Разгледница mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје mk_MK
dc.publisher.place Скопје


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

CC BY-NC-ND 3.0 Освен доколку е поинаку наведено, лиценцата за овој запис е CC BY-NC-ND 3.0

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ