Прикажи скратен запис

dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2016-12-01T14:10:48Z
dc.date.available 2016-12-01T14:10:48Z
dc.date.issued [1925?]
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/482
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/handle/68275/482/482.jpg
dc.format.extent 1 разгледница : во боја ; 9x14 см.
dc.language Српски mk_MK
dc.publisher Стојан Трпковиќ mk_MK
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.title Скопље : Стари Пијац mk_MK
dc.type Разгледница mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје мк


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

CC BY-NC-ND 3.0 Освен доколку е поинаку наведено, лиценцата за овој запис е CC BY-NC-ND 3.0

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ