Прикажи скратен запис

dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2016-12-01T14:11:30Z
dc.date.available 2016-12-01T14:11:30Z
dc.date.issued [1940?]
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/483
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/bitstream/handle/68275/483/483.jpg
dc.description Зградата на сегашното Собрание на Република Македонија. Во времето кога е изградена има функција на Управна палата на тогашната локална Управа. mk_MK
dc.format.extent 1 разгледница : црно-бела ; 9х14 см mk_MK
dc.language Бугарски mk_MK
dc.publisher Коста Циривири mk_MK
dc.title Скопие mk_MK
dc.title.alternative Skopie mk_MK
dc.type Разгледница mk_MK


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ