Прикажи скратен запис

dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2016-12-02T09:25:02Z
dc.date.available 2016-12-02T09:25:02Z
dc.date.issued [1929?]
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/497
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/bitstream/handle/68275/497/497.jpg mk
dc.description На разгледницата стои: Крушево III мк
dc.description Панорама на Крушево фотографирано од североисточната страна мк
dc.format.extent 1 разгледница : црно-бела ; 9x14 см. мк
dc.language Српски mk_MK
dc.publisher Књижаре Д. Наумовиќ (Минзе) mk
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.title Крушево III mk_MK
dc.type Разгледница mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје mk
dc.identifier.cobiss-mk 68378634


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

CC BY-NC-ND 3.0 Освен доколку е поинаку наведено, лиценцата за овој запис е CC BY-NC-ND 3.0

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ