Прикажи скратен запис

dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2021-07-12T08:30:56Z
dc.date.available 2021-07-12T08:30:56Z
dc.date.issued 1980
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/564
dc.format.extent 1 фотографија : црно-бело ; 24 х 18 см mk_MK
dc.language Македонски mk_MK
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.subject Фотографии mk_MK
dc.title Блаже Конески mk_MK
dc.type Фотографија mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје
dc.note Насловот е даден од каталогизаторот Лев полупрофил во стоечка позиција на Блаже Конески Фотографијата е снимена во НУ НУБ "Св.Климент Охридски" - Скопје во јуни 1980 година Запис на задната стр. на фотографијата со сино пенкало: "Б. Конески во НУБ, јуни 1980" mk_MK
dc.title.subtitle Сликовна граѓа mk_MK
dc.subject.udc 77Конески, Б. mk_MK
dc.identifier.cobiss-net 53612037


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

CC BY-NC-ND 3.0 Освен доколку е поинаку наведено, лиценцата за овој запис е CC BY-NC-ND 3.0

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ