Прикажи скратен запис

dc.contributor.author Анастасов, Родољуб
dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2015-07-10T08:38:57Z
dc.date.available 2015-07-10T08:38:57Z
dc.date.issued 1955
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/76
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/handle/68275/76/Igra.jpg?sequence=1&isAllowed=y
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/id/827/Igra.jpg.jpg
dc.description Графика во една боја, хартија-пакпапир. Долу десно: Анастасов (кир.). mk_MK
dc.format.extent 1 лист : дрворез (без ознака за отпечатокот) ; 47x70 см. mk_MK
dc.language Македонски mk_MK
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.title Игра mk_MK
dc.type Графика mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје
dc.note Дар од авторот. mk_MK
dc.subject.udc 76.038.21(497.7)Анастасов, Р. mk_MK
dc.identifier.cobiss-net 8170762


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

CC BY-NC-ND 3.0 Освен доколку е поинаку наведено, лиценцата за овој запис е CC BY-NC-ND 3.0

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ