Прикажи скратен запис

dc.contributor.author Бранѓолица, Влахо
dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2015-07-10T09:36:21Z
dc.date.available 2015-07-10T09:36:21Z
dc.date.issued 1988
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/92
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/handle/68275/92/Gradenje%20na%20spiralnite%20mostovi.jpg?sequence=1&isAllowed=y
dc.identifier.uri http://dlib.mk/bitstream/id/871/Gradenje%20na%20spiralnite%20mostovi.jpg.jpg
dc.description Графика во пет бои, хамер. Долу десно: Бранѓолица Влахо (кир.). mk_MK
dc.format.extent Ситопечат, Е.А. ; 90х66 см. mk_MK
dc.language Македонски mk_MK
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.subject Современа уметност mk_MK
dc.title Градење на спирални мостови mk_MK
dc.type Графика mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје
dc.note Дар од авторот. mk_MK
dc.subject.udc 76 mk_MK
dc.identifier.cobiss-net 8447242


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

CC BY-NC-ND 3.0 Освен доколку е поинаку наведено, лиценцата за овој запис е CC BY-NC-ND 3.0

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ